• Home
  • Ön Muhasebe Programı
Sanal Mağaza Entegrasyonu

Ön Muhasebe Programı

16 Temmuz 2020 admin 4 Comments

Ön Muhasebe Programı

Ön muhasebe programı safir erp, ister büyük, ister küçük veya orta ölçekli bir işletme olun, işletmenizdeki görev dağılımlarını doğru bir şekilde yapmanız gerekir. Bu görevlerden herhangi birinin, herhangi bir nedenle aksaması işletmenin faaliyetlerini olumsuz etkiler. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) tüm çalışanların ve tüm görevlerin bir noktadan doğru yönetilmesini sağlar. Bu sayede insan kaynaklı hatalar ortadan kalkar, zaman ve maliyet tasarrufu elde edilir, işletmenizin verimliliği artmış olur.

Safirpos ERP çözümleri

 

Ön muhasebe programımız Safir ERP ile işletmenizin finans kontrolünü %100 elinizde tutarsınız. İşletmeniz ile ilgili fatura, banka, stok, cari, kasa, sipariş ve diğer birçok finans , satış ve alım faaliyetlerinizi kolayca yönetebilir, gelişmiş raporlamaları sayesinde işletmenizin anlık durumunu analiz edebilirsiniz.

Safir Ön Muhasebe Yazılımı Özellikler

Fatura Yönetimi

  • ⇒Fatura Yönetimi sayesinde alış ve satış faturalarınızı sisteme zorlanmadan girebilirsiniz.
  • ⇒Proforma fatura düzenleyebilirsiniz.
  • ⇒Fatura dizaynı yapabilir ve çıktı alabilirsiniz.

Sipariş Yönetimi

⇒Aldığınız siparişin takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.

⇒Almış olduğunuz siparişlerden parçalı gönderim yapabilirsiniz. Kalan sipariş adetlerini görebilirsiniz.

⇒İlgili siparişi faturaya dönüştürebilirsiniz.

Stok Yönetimi

⇒Stok Yönetimi’nde ürününüzün tipine göre (hizmet, emtia, seri kombin, seri numaralı-depozitolu-ömürlü mal-promosyon-yedek parça-max stok-min stok-) stok kartı oluşturursunuz.

⇒Stok kartlarına ürününüz ile ilgili alış ve satış fiyatlarını girebilirsiniz.

⇒Sistem ürün maliyetini son girilmiş olan alış faturasındaki fiyata göre günceller.

⇒Her ürüne 6 fiyat girebilirsiniz.

⇒Seri numaralı ürün takibi yapabilirsiniz.

⇒Seri kombinli stok kartı açabilirsiniz(Tekstil/Ayakkabı vs..).

⇒Özel kodlar tanımlayarak stok kartınızı özelleştirebilirsiniz.

⇒Sayım yapabilirsiniz.

⇒Stok çıkış fişi ile depolar arası sevk yapabilirsiniz. 

⇒Barkodsuz ürünleriniz için barkod oluşturabilirsiniz.

⇒Terazi barkodu oluşturabilirsiniz.

⇒Alt birim barkodu açabilirsiniz.

⇒Toplu fiyat değişimi yapabilirsiniz.

⇒Stok envanter raporlarına ulaşabilirsiniz.

Cari Yönetimi

Cari Yönetimi ile cari kartlar oluşturursunuz.

Oluşturabileceğiniz cari tipleri şu şekildedir: Alıcı-Satıcı-Zimmet-Personel-Masraf-Bireysel Paketçi- vs…

Cari kartı oluştururken carilere limit belirleyebilirsiniz.

⇒Cari hesaplarınızı takip edebilirsiniz.

⇒Ödeme ve tahsilat işlemlerinizi yapabilirsiniz.

⇒Çek, senet, visa, nakit şeklinde ödeme ve tahsilat yapabilirsiniz.

⇒Cari ekstre çıktısı alabilirsiniz. 

⇒Carilerle ilgili raporlara ulaşabilirsiniz.

 

Banka Yönetimi

⇒Çalıştığınız bankaları tanımlayabilirsiniz.

⇒Sisteme girmiş olduğunuz visa satışlarınızı takip edebilirsiniz.

⇒Takastaki çeklerinizi görebilirsiniz.

⇒Banka hesap hareketlerinizi görebilirsiniz.

Kasa Yönetimi

Kasa Yönetiminde dilediğiniz kadar kasa oluşturabilirsiniz.

⇒Kullanıcılara dilediğiniz kasada işlem yapma izni sağlayabilirsiniz.

⇒Giderlerinizi ve faaliyet dışı gelirlerinizi kasa fişleri ile sisteme kaydedebilirsiniz.

⇒Dilediğiniz zaman periyodunda kasa raporu alabilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULAR

1- Birden çok şubeli bir işletmeyim. Tek merkezden tüm şubelerimi yönetebilir miyim?
Cevap: Evet Tek merkezden şubelerinizi yönetebilirsiniz. Şubelerden yapılan işlemler direk olarak merkezin sistemine düşer.

2- Elektronik ürün satmaktayım. Sistem seri numarası takibi yapıyor mu?
Cevap: Stok kartını oluştururken stok tipini seri numaralı ürün olarak seçmeniz gerekir. Bu şekilde sistem üzerinden seri numaralı ürün satışı yapabilirsiniz.

3- Gıda işletmesiyim. Sattığım ürünlerin son tüketim tarihi mevcut. Bunu nasıl kontrol edebilirim?
Cevap: Stok kartını açarken ömürlü mal seçeneğini seçerseniz, son tüketim tarihini girip raporlar üzerinden takibini gerçekleştirebilirsiniz.

4- Yıl sonu devir işlemlerini nasıl yapıyoruz. Bununla alakalı bir ücret talep ediyor musunuz?
Cevap: Yıllık bakım anlaşması yapıldığı taktirde devir için ücret talep edilmiyor.

5- Sistem hangi veritabanını kullanıyor?
Cevap: Sistem MS SQL veritabanını kullanıyor.

6- Sistem ücret ödemesi nasıl oluyor? Yıllık mı? Tek seferde mi alınıyor?
Cevap : Sistem ödemesi tek seferlik alınıyor. Kurulumdan sonra 3 ay ücretsiz uzaktan desteğimiz var. Bunun dışında 3 ay sonunda müşteri kabul ettiği taktirde yıllık bakım anlaşması yapılıyor. Bakım anlaşması yapılmadığı taktirde veya bir sorun olduğunda uzaktan bağlantı hizmet ücreti alınıyor.

7- Sistem Web tabanlı mı?
Cevap: Hayır sistemimiz masa üstü uygulamasıdır. Fakat sanal bir server kiralayıp sistemin kurulumu yapılabilir. Bu sayede internet olan her yerden sisteme ulaşım sağlayabilirsiniz.

8- Sıcak satış yapıyoruz. android modülünüz mevcut mudur ve Safir ERP ile entegre çalışıyor mu? 
Cevap: Safir Android adı altında mobil sıcak/soğuk satış uygulamamız vardır ve Safir ERP ile entegre çalışır.

9- Demo sürümü mevcutmu. Kaç gün kullanabiliyoruz?
Cevap: Demo kurulumunu uzaktan bağlanarak biz gerçekleştirebiliyoruz. Demo sürümünü 5 gün boyunca kullanabilirsiniz. Beş günün sonunda ödeme alındıktan sonra lisanslama yapılır. Ancak demo süresi uzatılamaz.

Safir Pos Ön Muhasebe Programını Kullanmaya Hemen Başlamak İçin Bizimle İletişime Geçin.

4 Comments

    12 Ocak 2022

    […] temel amacı işletmenin satış faaliyetini düzenli şekilde yönetmektir. Arka planda bir ön muhasebe sistemi vardır. Satış programı bu ön muhasebe sistemi ile birlikte çalışır. Stok takip,cari,banka […]

    25 Ocak 2022

    […] Safirpos Barkodlu Satış Programını kuruyoruz. Ayrıca para yüklemelerinin yapılabilmesi için erp sistemini ilgili birime kuruyoruz. Ardından öğrencilere birer kart verilir. Öğrenciler verilen […]

    28 Eylül 2022

    […] HALİ HAZIRDA KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ BİR ERP(ÖN MUHASEBE) PROGRAMI MEVCUT. İŞLETMEMİZİN ÜRETİM SAFHASINI KONTROL EDECEK BİR YAZILIMA İHTİYACIMIZ […]

    1 Aralık 2023

    […] Safir Erp İle Tam Entegrasyon […]

leave a comment

Bize Yazın
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?